La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

diumenge, 27 de juliol del 2008

Casualitat?

Recordo quan vaig anar a Sicília, un mes abans d'anar-hi, el volcà Etna va comença a treure lava durant unes hores.... falsa alarma i cap a Catània!

Recordo quan vam anar a la india per primer cop, setmanes abans, notícies d'un atemptat a la frontera amb Pakistan, radicals hindús...... relativament lluny de la zona turística que anàvem a veure.

Recordo quan vam anar a la india per segon cop, 10 dies abans morien 4 turistes francesos en un atemptat amb granada a un autocar de turistes, just a la ciutat on anàvem nosaltres per començar el viatge: Srinagar, al mig del conflicte del Caixmir entre Pakistan, India, Xina.... ni ells mateixos saben quina zona tenen.... allò gairebé ens fa canviar de ruta, al final la serenitat i el seny català va fer que visquéssim un viatge inoblidable.

Recordo l'estiu passat, quan fins i tot ja teníem una paga i senyal per anar al Mont Elbrus, el pic més alt d'Europa ( 5.642 metres ), una notícia a un diari esportiu de l'altre banda del Ebre, aquest cop sí, ens va fer canviar totalment la ruta: Quatre excursionistes havien mort congelats per sota de -40 graus ( Celcius! ). Al final el canvi va ser anar als Alps, on no morien congelats, però sí que una caiguda va provocar 3 morts baixant del Montblanc ( sort que aquest pic no estava en la nostra ruta! ).

I d’aquí a un any, quan estiguem preparant el nostre viatge d'estiu, recordaré que un atemptat del PKK a Istanbul, ens va fer canviar de ruta pel nostre viatge a Turquia....



De "coses" en passen sempre, i a tot arreu, però quan has de fer un viatge, sempre ets més susceptible al que hi passa en aquell país en concret, i veus documentals per tot arreu, i la gent t'explica les seves experiències de viatges anteriors en aquell país, i et sembla que el mon gira entorn el país que vas a visitar, però....... tot això ja sembla massa......

Casualitat?

Coincidència?

En fi, seguirem caminant, seguirem esperant........

11 comentaris:

Carles ha dit...

Marc tio... I aquest cap de setmana has anat a Sant Salvador i el mar estava ple d'algues... i a mes et vas deixar els gayumbus a Olesa... casualitat? coincidencia? Vinga va, home, vaaaaaa!!!!!
Carles

Anònim ha dit...

ei artista.....que dius!!!

Haveure si encara haureu de canviar de pais a ultima hora!!!ja podeu estar buscant un pais alternatiu....ja un pais anomenat ESPANYA que tambe tenen molta passio turca....PODEMOS????

FILLS DE .....TOT BE!!!

GRACIAS A TI.....

Anònim ha dit...

Marc vida, ara em poso de l'altra banda! Reconec públicament que aquest viatge em te, com diria, "intrigada". Per si un cas seguiré els consells del Xavi i deixaré fotocopies dels nostres passaports a casa i el testament fet!
Encara tindràn raó les meves amigues quan em diuen que últimament estic molt aventurera!
Rossi

Anònim ha dit...

Tranquila rossi...
La vida amb el Marc es una caixa
de sorpresas...el consell que et dono es que et tot moment esta tranquil.......!!!!es la manera de
pasar-sho sempre be,els prblemas ja venen sols!!!jaaja ja us queda menys!!!que cabrons i jo a treballar...jajaja no selo cree nadie!!!
ens veiem.......

Anònim ha dit...

Medi de transport economic. Una disfresa de bomba i apa, a volar.

Aviones turcos ...

Si aneu de tirats, asumiu les consequències.

Pekakos
PD: M'ha costat posar-me al dia.
Gracias, a ti, gracias a ti.

Unknown ha dit...

HEllo, Hello Olesa Gavà...
Quina llástima que no passeu per Istambul és relament bonic...

Recordes qui et va fer la reserva pels refugis dels Alps???? Jejejeje

T´agrego a als meus blogs i records a la Rossi!

Isaac ha dit...

Holaaaa!

Rocimarc, us donem ànims pq feu el viatge tranquils, allà ho veureu més clar.

Hasta ahorita!

Isaac i Maria.

Nicaragua Sandinista! ha dit...

Silvia! gracies per participar.
pero no pateixis que de moment no hem canviat la ruta, o sigui que istanbul hi estarem uns quants dies! ja texplicarem!

ara et poso al meu blog!

gracias a ti!!!!

Anònim ha dit...

Aprofito aquesta tribuna publica per desitjar unes bones vacances (als que les puguin gaudir) al grupet culer d'Olesa.
El Acoplao

PD: Pinto marxa amb l'equip a la gira americana.

Anònim ha dit...

Ei turistes, Roci si vas amb en Marc deixa tot apunt, fotocòpia del passaport, testament...jeje és broma dona, ja veuras com no passarà res, la vida és una aventura i has de viure aventures el problema k viure-les amb el marc és dur jejejejeje (broma)
Vinga guapos a disfrutar
xiruuu

Unknown ha dit...

Ei Rossi, per cert... això de la calma la calma... que t´epliqui lo de les fotos del visat per anar a la India...
En aquell moment no estava gens tranquil... es que se quedaba sin ir pq havien perdut la seva foto. Una aventura, jo fent fotos a l´altre despatx de Ars, el Marc enviant-les per valija o correu i el Juanito portant les fotos a l´embaixada de la India.
Gràcies a això tinc un mocador de la India preciós!

Turkey

Turkey
Europa? Asia?