La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dijous, 24 de juliol del 2008

Compte enrere


Cada any ens passa.


Quan queden dues setmanes per començar vacances el temps es ralentitza exageradament i tot es fa més pesat. El meu rellotge biològic, que té una puntualitat britànica, deu haver detectat que en 16 dies estarem preparant maletes i revisant tota la documentació per començar a canviar d'aires.


I és que avui ha estat un dia molt dur. El cansament m'ha vençut: després de tants mesos sense descanç ... encara que segurament el sopar d'ahir té molt a veure.


Situació: Sopar d'inici d'estiu, tot i que encara que no volguem veure-ho hauriem de parlar de Sopar d'equador d'estiu ... en fi ... Olesa de Montserrat ... 14 convidats, la penya de l'Espardenya ... tomàquets exòtics (de primer), lassanya de carn (de segón), tulipes amb gelat i xocolata desfeta (postres), vi, cava i prou (no tenim café!), sessió de fotos, ruta turística per Can Cases per deleitar-nos del paissatge ecléptic que ens envolta (cortines anys 70, tele de plasta última generació ...), cigarretes, fotos antigues, diapositives ...


Uff les 2.30 am. Au, a dormir.


6:50 .... aixeca't ... uffffffffffffff, no puc ... 5 minuts més .... 6:55 .... aixeca't .... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff, no puc ... 5 minuts més ....... 7:00 ... aixeca't, aixeca't, aixeca't .... Val ja està!!!! Dutxa ràpida.


7:30. Marc, vida, aixeca't! 7:40. Maaarrrrccc!!!!! 7:50 MARC NO ARRIBEM!!!!!! 8:10. Deixem Olesa, sense parlar evidentment, ara no és el moment.


(...)


Aquests han estat els albors del dia d'avui; la resta ja us ho podeu imaginar!


Sort que a Turquia no pensem portar el despertador!


Petons


Roci

3 comentaris:

Nicaragua Sandinista! ha dit...

Ostres roci, tantes vegades vas intentar despertarme??? jo nomes recordo la de les 8h, jejejeje.

A turquia prometo aixecarme abans que tu!

El sopar, exquisit! ja sabem que serem uns bons cuiners! aixo si, ja podeu anar estalviant per comprar-nos una termomix!!

Anònim ha dit...

Aventura turca ? Tortura olesina ? M'estic perdent. Que cojones hace la ROCI dormint a casa dels TEUS PARES !!!!
Pocavergonyes !!!!!!
Indecents !!!!!!!!!!
Podrits !!!!!!!!!!!!

Aixo s'ha d'aturar, a Turquia feu les guarrades que volgeu, per a casa dels pares RES DE RES.

Pekakos

Nicaragua Sandinista! ha dit...

Open your mind, my friend!!!

Turkey

Turkey
Europa? Asia?