La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dissabte, 19 de juliol del 2008

Rentat de cara...

Hola de nou!

Haureu pogut observar un lleuger canvi de imatge..... es el que ens havíem proposat quan vam obrir el blog, més que rès, perquè al principi ho vam fer ràpid i corrents per poder començar a disfrutar d'ell però ara li hem fet un lleuger rentat de cara, esperem que us agradi ( encara mes!!! ).


Innovacions:

Enllaç a fotografies de Turquia a traves de la web flickr amb fotos de gent arreu del mon
Enllaç a vídeos de Turquia del Youtube (útil?? no gaire, però omplir queda be)
Una petita enquesta, que estic segur que us encantarà boicotejar-me!
I una sèrie de noticies de Turquia pels que tinguin mes temps per perdre.

Total, no es gran cosa, però el nostre nivell Bloggero no arriba a mes, de totes maneres crec que per la utilitat que tindrà del blog n'hi ha prou i de sobres!!!


Ara be, el que no depèn en absolut de nosaltres , es el dinamisme de la pagina! això depèn de VOSALTRES!! així que a veure si ens divertim tots plegats amb això!

Bé, pel que fa al viatge en si.... poques novetats, aquest dies hem seguit llegint guies, pagines webs, preguntant opinions, però encara no hem tancat res mes que el que tenim.... es a dir, els bitllets d’avió!

De totes maneres, es curiós donar-te compte de lo entretingut que es organitzar un viatge, això es una mica com la cuina, que estàs 3 hores per fer un plat ( m'imagino ) i tel menges en 10 minuts!

Doncs aquí igual! t’estàs mig any pensant on aniràs, buscant bitllets, informant-te del lloc on vas, preparar la ruta, decidir mitjans de transport..... i després un cop hi ets, PIM PAM PUM! I ja has de tornar! QUINS CULLONS!!! clar, això no passaria si tinguéssim prous diners i temps per viatjar durant molt temps sense cap altre preocupació que la de disfrutar del lloc on estàs, però be, això sabem que no passarà mai , o si!!!!!

Haig de confessar que m'encanta organitzar un viatge! i si es per mi es la hòstia!!! amb la Roci ens passem hores i hores llegint cadascú per la seva banca, comentant la jugada, mirant internet, .... i la veritat es que divertidíssim, podríem dir que es una part mes del viatge, perquè la veritat es que estar davant de la platja, estirat a la tovallola, posant-te morenet ( jo vermellet ), i llegint la guia, es com estar allà per uns segons, i la imaginació fa que el teu subconscient estigui viatjant, desprès passa un nen pel costat i et tira la sorra a la cara, i s’acaba el viatge, però..... que te quiten lo bailao!!

Ja son uns quants els viatges que cada estiu et dediques a preparar, i cadascun es totalment diferent..... ara així fent un resum ràpid......

Sicília: avio, cotxe llogat, i llistat de cases rurals

Tunísia: agencia viatges, aquest si que no tenies que preparar res

India: aquest si que ens el vam currar! ruta, allotjaments, transports, vols interns. i amb l'excusa d'organitzar el viatge ens fotiem uns sopar d’escàndol

Marroc: trekking per el atlas amb guia, la única preocupació era quin material de muntanya agafar, i per la resta, mil i una aventures diàries per al·lucinar. sort en vam tenir del guia!

India ( caixmir ): trekking per les muntanyes del Himàlaia, quin caos per posar-nos d’acord amb el guia d’allà, mails i mes mails, semblava que regategéssim per internet!

Alps: trekking pels alps sense guia, mare meva, sense tenir ni idea del terreny i intentant fer un ruta! al final no saps com, va sortir de conya. una flor al cul??


També es curiós veure les fases per les que un passa quan es decideix per un destí..... primer dius: perquè cullons vas allà? doncs ni idea, però suposo que el fet de decidir-te anar allà es perquè tens una idea preconcebuda del que hi ha, i suposes que t’agradarà..... després la realitat acostuma a ser una altre!

desprès, amb aquella imatge preconcebuda, comences a informar-te: guies, revistes, webs, preguntes a gent que ja hi estat, i t'adones que no tes res a veure amb el que et semblava al principi, però com que ja has comprat els bitllets, t’ho has de tragar!

i desprès, intentes trobar-li coses bones, però no haver de dir que l’has cagat! jajajaja. no es el cas, oi roci???

en fi, que estem molt contents de haver escollit aquest destí, i mes contents encara de la ruta que volem fer!

jo personalment fa tres mesos l’únic que havia sentit a parlar de Turquia era Istanbul i la capadòcia, suposo que com molts de vosaltres. i efectivament es una part molt important de Turquia , però també et dones compte que hi han altres coses igual o mes interessants, llàstima que no es puguin fer totes!


no tenia ni idea de quina moneda tenien, de quina era la capital ( que per cert, no es Istanbul ), de quina era la religió majoritària, de quins països feia frontera....

l’únic que coneixia era un tal Nihat, que el barça cada any sembla que el vulgui fitxar, i de una muntanya molt alta, que es diu Ararat, i on Noè va "aparcar" la seva barqueta.


ara no es que en sapiguem gaire mes, però ja sabem on esta cada ciutat important, sabem que hi ha per veure a cada zona, sabem qui es el president, sabem qui va fer la revolució turca, sabem que de moment no tenen el euro ( però que l'accepten ), sabem que hi ha una xarxa de autocars molt bona, sabem que foten uns kebabs de la hòstia!, i sabem que ens delaitarem amb un massatge turc, sabem que tenen les millors síndries del mon, i també... que passarem molt calor!!!


Bé, això ja comença a ser massa llarg..... s'accepten comentaris!!!


apa, fins aviat!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

he escrit, i sha penjat l'ordinador, és a dir, és el segon cop k escric jeje
bueno nois, k ostres com us enrotlleu no? segur k la Roci parla i en Marc escriu jeje kina feinada Marc jejeje
Us prometo k a partir d'ara us aniré escrivint més sovint, si o si?
Vinga un petó molt i molt gran dd Girona o Blanes....

laseis66 ha dit...

Tens sort, que al contrari que tu, a mi m'agrada llegir, fins i tot, el blogs que semblant misals.
Deu em valgi si habesis sapigut llegir, potse haurias escrit un Quixote (2), en comptes de un "petit" comentari sobre la busqueda de un hotel cutre a no se sap quin cutre de pais.
Insisteix, al final en sabras.

Isaac ha dit...

Ei gent!!

Escolteu, aquesta foto molt maca! Que era d'un casament? jajaja!

Hasta ahorita.

PD: Ramón, aquest xaval no sap "lligir" ni escriure... :-)

Anònim ha dit...

Deixat de sindries. Els fastucs.
Cal mirar una pelicula abans de viatjar a Truquia : "Midnight Express" o Expreso de medianoche. Potser ja no teniu gaires ganes d'anar, despres de mirar-la.
Recomenació : No aneu a veure la p___ dança del ventre. El local tipic d'Istanbul es diu Caravanserai. Vaix agafar el primer encostipat de casat.
To be continued
Pekakos.
PD: No entenc com ENCARA no sabieu la capital de Turquia.

Turkey

Turkey
Europa? Asia?