La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dimecres, 16 de juliol del 2008

seguim buscant....

Primer de tot.... MOLTES GRACIES PEL VOSTRES COMENTARIS!!!

Bé, ahir vam avançar feina, però seguim sense tenir clar l’allotjament a Istanbul, es mes car del que pensàvem a priori, a no se que agafem una habitació compartida i sense bany.... ai rosiiii, com ens hem de veure... es el que te la crisi!!! Ja estalviarem al Est que serà mes econòmic!

També estem mirant el transport per anar primer de Istanbul a la capadòcia ( em sembla que agafarem un tren nocturn, i així ens estalviem una nit mes..... ), i després per anar de la Capadòcia a Erzurum, “capital” del est. I un cop allà, ja veurem si agafem un cotxe i anem fent fins que ens cansem......

Mentrestant vaig buscant a Internet foros i pagines personals de gent que ha fet aquest viatge, i la veritat es que es al·lucinant el que es pot arribar a trobar per internet, hi ha pagines curradissimes!! Amb mi i un detalls..... em sembla que seria incapaç de fer jo una cosa així després de qualsevol dels viatges que he fet..... de fet, encara tinc pendent de fer el muntatge de foto i vídeo del l’any passat als ALPS.
Si estigues jubilat, perdo... pre-jubilat, si estigues de baixa, si fos milionari.... au, deixa de somiar i espavila que encara no tens cap allotjament!

Apa, seguim caminant, seguim buscant.......

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA PALLASSETE........

QUE DIUS!!!ESPERO I DESITJO QUE
US VAGUI MOLT BE EL VIATGE!!!I QUE
SIGUI EL PRIMER DE MOLTS VIATGES
AMB LA ROSSI...DALE GAS!!!!

AIXO DE INTERNET ES LA OSTIA I EL
SUUNTO AMB ALEMAN,QUE CABRONS!!!

GRACIAS A TI....

Isaac ha dit...

Què passa parella!!!

Aquí, desde Oaxaca (capital del Mezcal) us faig una petita recomanació:

No et flipis amb la ruta, oblida lo de Irán/Irak i tonteries. Centreu-vos en Turquía, que ja val la pena.

Bye bye!!!

Isaac

laseis66 ha dit...

Te sacases las manos de los bolsillos, podrias currarte un poco mas el blog

Anònim ha dit...

No entenc aquest jovent. Amb lo facil que es anar a llocs coneguts que no hi ha gaire gent o a llocs desconeguts pero plens de gent. Vosaltres sabeu que costa repatriar dos cadavers ? Sabeu que va costar portar els bocins de soldats del YAC-42. Em feu patir, paralleta. L'Egeu es preciós i romantic. Ai ai ai.
Pekakos

Turkey

Turkey
Europa? Asia?