La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

diumenge, 20 de juliol del 2008

... més val tard que mai ...

Hola a tothom i benvinguts al nostre blog!

... més val tard que mai ... ja fa dies que aquest blog funciona i encara no havia tingut l'oportunitat de deixar veure les meves habilitats com a "anfitriona".

En fí com haureu comprovat tot i que la idea del blog es va gestar no més d'una setmana és sorprenent la forma que entre tots l'hem donat. Gràcies a tots per la vostra participació!

(...)

Bé com veieu en Cases i jo estem absolutament volcats en el viatge a Turquía - i altres mil coses que són les responsables del meu absentistme! - . Mica en mica anem perfilant els detalls del que seràn les nostres primeres vacances "oficials", i és que clar, encara estem en aquella etapa de fer coses per primer cop (música Love Story, nananananá, nananan ...)

Ara mateix estem a Olesa, a l'habitació del Marc, el tinc a la dreta cadascú amb un portàtil, buscant definitivament el Youth Hostel d'Istambul i escoltant a L'Anouk - una francesa amb un estil molt mestíç i en concret un Cd que es diu Petite Fleur i signat per ella mateixa -.

Com que no ens acabàvem de decidir pel barri on allotjar-nos hem optat per fer dues nits a cada un dels barris més populars de l'antiga Bizancio, Sultanhammed i Beyoglu. Les dues primeres nits serán a Beyoglu, zona molt viva de nit i compartirem habitació amb, espero, gent força interessant. Les dues altres nits les passarem a Sultanhammed des de d'on podrem respirar l'aroma a iode de les aigües del Bósforo.

Al llarg d'aquest viatge/blog intentarem fer-vos una fotografia d'aquest curiòs país, en tierra de nadie, de la seva geografia, de la seva gastronomia, de la seva cultura però sobre tot de la seva gent ...

Bé familia aixó és tot per avuiiiiiii.


.... to be continued .....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ei pallasete---------

no veguis com et mola escriure!!!!
m.agrada molt com t.expressas...ets
un fenomeno...del internet!!!

Res segiu informan que jo anire lleguin!!!ja saps que si tens algun dubte no dubtis a preguntarme!!!

gracias a ti...

Isaac ha dit...

Hola!

Doncs si, com us enrotlleu. Molt bé!!
Aprofiteu ara, que a la frontera amb Irán no hi haura internet!!

Hasta ahorita!

Isaac

Anònim ha dit...

Aixo de fer un bloc mixte, no sé, no sé. Es com la roba interior, una cosa molt personal, pero "bueno" si ho compartiu tot .... "valtrus" mateixos. Queda molt "cool" dir aixo de "Youth Hostel", pero recordo que hi ha una paraula en català que es diu alberg. Be, que us has d'explicar jo dels albergs (de la juventut), recordar, recordar, un Davos chuli chuli, un altre a Zermat, pero no crec que els turcs siguin iguals.
Pekakos
PD: Agafar una turca. Lleig.

Turkey

Turkey
Europa? Asia?