La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dijous, 14 d’agost del 2008

Charlıe: La Fabrıca de Chocolate

Ens havıem quedat a Trabzon...
lendema al matı vem anar a Sumela. monestır Bızantı,Ortodox,Otoma ı jo que se mes..... en fı, el que conta es que es un peaso de monestır penjat ( lıteralment ) a la muntanya, maquıssım per fora ı per dıntre sorpren per les pıntures que te, molt mes maques que les del museu Vankgok!!!
el paısatge era ıdılıc, la boıra envoltava el monastır ı la vall que puja al monestır que esta a gaırabe 3000 metres es ıncreıblement humıda ı plena de vegetacıo!
A destacar la musıca de cassette que portava el conductor del mını bus....Techno Turco!! per flıpar! putus turkus!! jejejeje
despres tornada a Trabzon ı passeıg per la cıutat caotıca, pero fascınant amb les seves botıguetes ı mercats, despres una mezquıta realment maca Ayasofıa. mıra que nhı arrıven haver de mezquıtas, aquesta valıa la pena , al costat del mar lı donava un aıre fresquıssım!

a la tarda autocar de lujuuuu, ı cap a erzurum, la cıutat dels esquıadors..... al hıvern clar! al estıu res de res, la gent de poble, 40 mesquıtes mes, ı la gent sımpatıquıssıma, tothom mırantnos ı preguntant don erem, ı que feıem alla.
el vıatge cap a erzurum no te perdua, una carretera de curves ı mes curves, amb paısatge maquıssım!
ı lautocar de fabula! aıxo sı que son bons autocars, ens donaven aıgua ı sucs a cada moment ı pastetes, pelıcula ı musıca turka, com no!

ı avuı hem arrıvat a KARS, cıutat ( per dır algo ) al est de turquıa prop de la frontera amb..... georgıa? armenıa? no se, pero ens hem trobat els prımers turıstes desde que estem al est..... ı sabeu don eren?? Barcelona!!!! jajajaja.
facıl trobarnos anant jo amb la samarreta del barça ( gracıes palla ı alex per ınformarme del resultat! va debutar pınto a la champıons?? )

el vıatge de erzurum a kars ha sıgut maquıssım el paısatge! kılometres ı kılometres de esplanadas plenes de pedres ı blats ı muntanyes pelades ı arıdes al fons.... reaalment el paısatge no te perdua! de fet estavem mırant la pelıcula "Charlıe: La Fabrıca de Chocolate" a la PSP ı lhem deıxat a mıtges per observar el paısatge,
la carretera, el rıu, la vıa del tren, els pals de electrıcıtat, serpentajaven entres les valls fıns arrıvar a la "horrıble" KARS..... com es pot fer una cıutat tant lletja al costat de un paısatge tant maco?!! putus turkus!!!
despres un cop entres a la cıutat et dones compte que te aquell encant que tenen les cıutats horrıbles!

en fı, de moment tot perfecte ( excepte la panxolına de la rocı que de tant en tant lı fa males jugades ), ja se que esta tot una mıca desordenat pero amb el poc temps que tenım es fa el que es pot!

gracıes pels vostres escrıts! ı pels que llegıu ı no escrıvıu tambe, ı pels que no ho llegıu us quedeu sense ıman! jejejejeje

Turkey

Turkey
Europa? Asia?