La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dimarts, 26 d’agost del 2008

Ja som aquí!!!!

S'ha acabat la aventura turca.Poques hores després d'arribar a casa i podem dir que tenim turku nostalgia......

Ahir, desprès de 12 hores d'autocar vem arribar a Istanbul, l'objectiu era comprar quatre regals en una tarda..... semblàvem dos cadàvers pel carrer, però vem complir amb l'objectiu i vem sortir del Gran Bazaar amb les mans plenes de bosses i les butxaques buides!!!! com en saben aquest del Bazaar, no tenen un pel de tonto!
Però be, nosaltres en vem sortir molt contents i quina millor manera de celebrar-ho que menjant un peix davant del Bòsfor! l’últim sopar.....aquest mati a les 3 ja estàvem aixecats per agafar el autobús cap al aeroport, i sort que anàvem amb una mica de temps, perquè quan hem volgut sortir del hostal la porta estava tancada!! i no hi havia manera de sortir d’allà, hem hagut de despertar a un xavalin del hostal que ens ha fet donar una volta pel soterrani ( xunguissim ) del hostal i sortir per una altre porta.......

Aeroport, escala a Roma, capuccino, controls mes controls i cap a caseta..........

Ara queda mirar les fotos, fer una petita ( petitíssima, us ho prometo! ) selecció de fotos, escriure els últims detalls i així tenir un petit ( o gran ) diari del viatge.

Ens ho hem passat molt be fent el blog, abans durant i desprès ( si si seguirem! ), gracies a tots per la vostra col·laboració, hagi sigut activa o passiva!

ah, us recomanem moltíssim aquest viatge que segur segur segur no us deixaria indiferents!

apa, no bufeu que encara queda blog per llegir!!! i fotos per mirar! jejejeje

i si us heu portat be, i he seguit el blog i heu escrit potser potser i nomes potser rebreu algun record turku!!!

adeuuuu


P.D: i no oblideu mai que..............PUTUS TURKUS!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hola Markitus! aqui estic! flipant encara de la foto del Alberto a cavall pero be :)Bé, despres de llegir, i llegir, i mirar i mirar dintre del vostre blog, nomes dire tres coses:

1.- quina passada de blog! vaja currada!!!! molt guay!

2.- quina enveja de viatje!brutal! heu aprofitat a tope dia a dia!! espero veure en un soparet aquesta petita (petitissima seleccio) de fotos que fareu.

3.- efectivament, les fotos no son made in Marc, d aixo no hi ha cap dubte :)

Anònim ha dit...

Avui, en vista de les cares que feien els dos "subjectes" del viatge, només em queda pensar que tot hagi estat un muntatge tipus cut&paste. Creuré quan hagi vist proves més fefaents.
Sant Tomàs

PD: Agraïria per tal de poder facilitar la reconstrucció del posible "viatge" un mapa, adjuntat a cada "post". Roma i Constantinopla no calen.ppvfu

Unknown ha dit...

Hola!!!! i Benvinguts... Olesa i Gavà no s´han mogut de lloc... he passat pels dos poblets duarant aquests dies... coses de la vida... per anar a Castefa i per anar als Pirineus...
De fet, m´alegro molt que hagueu passat unes super vacances i com be has dit MARC si hem col·laborat al blog tindrem un record turc així qeu quan voleu que passi a buscar el mocador que m´heu comprat??? Ja saps que m´agraden els mocadors...
Altra cosa: pq no he titulat el blog: LA PASIÓN TURCA??? ;-)

Patricieta ha dit...

Hola!!!

M'agradaria saber en quin "zulu" vareu dormir a Istambul. Estic mirant allotjaments i son carissims. A més l'aventura de sortir pel soterrani hi dona valor afegit ;)

Turkey

Turkey
Europa? Asia?