La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

diumenge, 31 d’agost del 2008

Crisi post-turca

Uff .... aquesta és la paraula que millor pot descriure la nostra sensació dijous passat quan creuàvem la porta d'Ars XXI Grup de Comunicació?????

En fi el nostre aterratge, com el d'Spanair, també ha sigut forçòs! Que si no arribem a la entrega de tal material, que si el proveïdor tal no para de trucar ... però vaja, que hem de fer?, doncs oblidar-nos de l'aventura turca i començar una de nova que te pinta de ser bastant més llarga i fatigosa.

Sort que van arribant al hotmail algún que altre correu interessant de Ryanair per començar a fer un pensament de cara a Nadals, que pels que no ho heu mirat cau molt be aquest any. Per tant prepareu-vos pq d'aquí uns mesos tindreu preparat un nou blog!!!!!!!! sí, que passa ens hem enganxat!!

Bé tornant al tema turco, doncs, dir-vos que no desconecteu encara perque us espera el millor d'aquest blog ........ yyyyuuuuuuhhhhhhuuuuu .....

Petons a tothom i un cop més gràcies pels vostres comentaris perque ens han motivat prou per fer d'aquest viatge una veritable AVENTURA.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crisis??? si haguessis fet 35 dies de vacances si que tindries una bona crisi!!! jejeje

Unknown ha dit...

Es igual parella. No feu cas del comentari del nostre amic anònim... tornar a rebre les trucades dels IMPAGATS deu ser un malsomni.

De tota manera una cosa si és certa: EL BLOG crea adicció i ho corroboro.

Penseu en un bon destí per als Nadals si senyors... un lloc càlid és clar... però la família no s´emprenyarà????

Unknown ha dit...

TENIU DEURES AL MEU BLOG... PASSEU PER FER-lo. Gràcies!!!!
http://freakylandia.blogspot.com/2008/09/test-de-k.html

Turkey

Turkey
Europa? Asia?