La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

divendres, 1 d’agost del 2008

Concha Buika

20:30h de la tarda, terrasseta Bar Manolo, al costat del teatre lliure, cerveseta, truita de patates ( boníssima per cert ), pugem les escales cap al Teatre Grec, entrem al recinte, gran recepció de marketing: San miquel, Red Bull, Cava, Nescafé ( fent la competència a la Nesspreso ), pica-pica.... passeig pels jardinets, semblava un convit de casament, observem tot tipus de gent, especialment a uns negritos amb uns cabells a lo Afro espectaculars. Foto per aquí i per allà, i cap dins el teatre. Més gran del que ens pensàvem, tot ple, localitat exhaurides.
Sona l’últim avís, magnífic lloc, gran escenari, bona il·luminació...... surt el grup, sorpresa! són els Afro!!
22h, comença el concert, potentíssima veu, versions, cançons del primer disc, i gairebé totes les del segon, moments de "Gallina de piel", algun solo, algun duet, i tothom contentíssim drets aplaudint........
Ha valgut molt la pena.

Conclusió: Ja hem vist un teatre grec, no fa falta que anem a la zona del Egeu a veuran més. O us pensàveu que tot això no tenia res a veure amb Turquia?? ;)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veritablement espectacular aquest concert!
Molt eclèctic: flamenc, jazz, bossa nova, balls tribals, ...
La protagonista, Buika, una dona amb força, autèntica, també molt ecléctica: negra, amb veu trencada i "con arte gitano".
Recomanable!
Petons,
Roci

Anònim ha dit...

Bé, Marc i Roci, com que heu complert la vostra promesa de fer entrades més curtes al blog, jo he complert la meva de tornar-lo a visitar. Ja ho veieu! Però què voleu que comenti???
Marc, he visitat el link que tens per aquí del blog de la ruta 66 (U.S. forever!) i quan el "viatger" ha arribat a Seattle i han arribat els altres "viatgers" m'he adonat que és el del teu germà... però com no me n'he adonat abans? Si està clar que és un Cases: samarreta del barça, perdua de maleta, oblit d'on guarda els diners!!, etc. Us van fer ben pastats! Per cert, això sí que és un blog de viatge (e.g. descripció del viatge)! Però bé, m'ha servit per veure què és probable que us passi per Turquia: perdua de maletes, de diners, fotos del Marc amb una samarreta del Barça, amb una altra samarreta del Barça, amb una altra samarreta del Barça, etc. Espero que la Roci et porti bones vibracions...

Petons,

Montse MC

Turkey

Turkey
Europa? Asia?