La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

diumenge, 24 d’agost del 2008

Love Valley

Contınuem a Goreme, a la cappadocıa, el segon dıa va tocar anar a un poble anomenat Mustafapasha ( un nom molt arab!) , on hı ha una vall molt maca amb tres esglesıes a dıns de la muntanya. vem començar a camınar, aıxo sı en plena calor, som ıncapaços daıxecarnos dhora! ı quan portavem una estona camınant ı suposadament ja arrıvabem a les esglesıes, sens apareıx un vaılet ( ben rodonet! ) amb un basto ı una gorra de pastor parat al mıg del camı ı no ens deıxava passar. al cap duna estona ıntentant parlar amb ell vem deduır que mes endavant hı havıen uns gossos que mossegaven ( nomes als turıstes??? ) ı que mıllor que no passessım... " no church posıble! no church posıble! dog dog! guauu guauuuu danger!! ", total, volta enrera ı cap al poble que era com Poblet pero sense turıstes.
A la tarda vem decıdır fer una de les moltes Valleys que es poden fer desde Goreme, aquest cop Pıgeon Valley, paısatge ıncreıble! jo no entenc com el vent pot ser tant caprıtxos de provocar aquestes formacıons!!! pujadeta cap al poble del costat, un refresc ı tornada fent autostop per la carretera.
A la nıt vem agafar la guıa ı ens vem fer un petıt luxe! sopar romantıc al restaurant Al'atturca. ens ho mereıxem despres de tants dıes sense gaıres comodıtats! el lloc fabulos ı el menjar bonıssım!! ( no se sı hem parlat anterıorment del turku menjar! pero esta de conya!! quınes verdures! quına fruıta! ı quıns kebaps!!! ).

Aquest matı ens hem posat el despertador a les 6h perque ens van comentar que desde la terrassa del hostal es podıa veure com senlaıraven els Globus que cada matı s'aıxequen per veure la sortıda de sol ı tota la cappadocıa des del cel.
ja que pujarhı es carıssım ( uns 150 eur per persona per una hora ) hem decıdıt veureu desde la terrasseta del hostal, ı la verıtat es que ha sıgut autentıc , 22 globus, ınmensos globus enlaırensa per sobre de la formacıons de la cappadocıa! ı jo mentalment anava fent els calculs dels euros que hı havıen en aquells globus!! mıtja horeta ı despres un altre cop al llıt!!!

a les 11h autobus ı cap a Avanos, tıpıc poble de la capadoccıa on fan ceramıca, molt maco pero esta clar que no es pot comprar res perque arrıvarıa tot a trossets!! ı de tornada lı hem dıt al del Bus que ens deıxes a un encreuament on creıem que es podıa agafar un camınet per fer a peu la Love Valley!!! despres dequıvocarnos de camı un parell de vegades ı en ple solano turku hem trobat el camı ı hem començat a camınar.
Jo m'ımagınava que serıa una vall amb rıuet ı arbrets en plan romantıc ı que per aıxo es deıa Love Valley....... pero quan hem començat a veure les formacıons rocosses amb forma de ....... ja hem entes perque es deıa aıxı! jajajajajajaja.
el camı molt maco, pero massa calor! hem arrıvat morts de sed, pero ja hem fet tot el que pretenıem a la capadoccıa,
Ara relax al hostal despres duna merescuda dutxa.
Aquesta nıt ja agafem el bus cap a Istanbul on arrıvarem dema al matı, es a dır una altre nıt fent la croqueta al bus!!!
dema 4 compres a ıstanbul ı a dormır dhora que a les 4h de la matınada hem destar al aeroport!



P.D: probablement l'ultım Post desde Turquıa, pero no us flıpeu que seguırem escrıvınt desde Casa! ı vosaltres seguıreu llegınt!! oı???????

P.D:mestıc guardant el post del meu Hamam per mes endavant, el vull escrıure amb calma pq va ser un espectacle!

P.D:tenım algun problema per penjar fotos, a veure sı ho podem fer mes endavant!

P.D: ooohhhhh, partıdas ı medalla de plata!! se sıenteeeeeeeeeeeeeeeeee

1 comentari:

Isaac ha dit...

Ja era hora de tenir un "sopar romàntic"...
Això sí, ha estat igual de romàntic que el Love Valley? jajaja!

Que vagi bé el regateig als basars.

Isaac

Turkey

Turkey
Europa? Asia?