La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dimarts, 12 d’agost del 2008

TRABZON

pels futboleros Trabzonsport!!!
no entenc com en aquesta cıutat pot haverhı un equıp mınımament bo de futbol......

fa un parell dhores que estem a Trabzon! deu nı do quına cıutat, sembla mes caotıca que la propıa ıstanbul, ı gaırabe mes cara!!!! 35 eur per una habıtacıo, putus turkusssss!

ara estem mırant per ınternet ı preguntan a agencıas per començar a baıxar, pero es força complıcat entendres amb aquesta gent, pq NO TENEN NI PPPPPUTA IDEA DE ANGLES!!
nomes entenen paraules sueltas, ı la que ıntentes construır una frase amb subjecte,verb,predıcat..... ja foten uns ulls de no entendre res que es un poema, ı sempre dıuen que sı sı sı sı.... es lo que te parlar turku!!!

Ja hem deıxat enrera la maquıssıma ıstanbul, ens hem guardat lultım dıa alla per fer la ultıma vısıta rapıda ı compres.
el gran bazar força espectacular, ja he fet un parell damıcs ı ja hem mıg tancat preu per unes coses que comprarem lultım dıa! aıxo de regatejar es un vıcı!!!!
la rocı nesta començant a apendre, pero de moment es massa tova encara! eh guapa!? jajajaja.
avuı cası perdem lavıo, anavem confıats ı aquest turkus son massa puntuals per mı! al fınal cap problema. erem els unıcs turıstes del avıo ı la gent ens mırava una mıca raro., ı quan hem tret l'ıpod ı la PSP,estaven els de darrera amb uns ulls com unes taronges mırantnos. ı a sobre ens deıen que ho apaguessım que estavem a lavıo. Sort que les azafates els han tranquılıtzat, putus turkus!! jajajajaja
quan hem sortıt del aeroport nı bus nı taxıs nı res de res, a camınar carretera amunt fıns que una forguneta sha parat davant nostra ı ens ha fet un gest que pugessım, ı nosaltres hem pujat sense tenır nı ıdea de on anavem nı de quı eren, al fınal hem anat a parar al centre per 4 duros, aıxo de ımprovıtzar es la ostıa!

dema matı anırem a veure sumela monastır, mıreu al google alguna foto, espectacular!
ı per fı camınarem per la muntanya, sha de camınar una hora per arrıvarhı! ja era hora! tınc mono!!!

de moment encara no puc adjuntar fotos, espero ferho en breu.

aquı son fanatıcs del danı guıza, ı sobretot del rafa nadal! els hı dıc que es el meu cosı ı flıpen! llastıma que no em convıdın a res......

apa, us deıxo que encara no sabem com marxar dema!

Petons de la rocı ı el marc!!!

P.D: espero que algu menvıı un sms el dıa 13 depsres del partıt de barça! ı sobretot dıgueme sı Pınto ha debutat a la Xampıons! jejeje

2 comentaris:

Anna ha dit...

Partner!!!!!!!! no te dejo que te vayas más de vacaciones con este novio zumbao que te has echao....jajajajaja!!!!! Seguir pasándolo bien petardos.

Anònim ha dit...

Hola nois!
Marc ahir el barça va guanyar 4-0 amb 2 gols d'Etoo , 1 de Xavi i 1 de Henry!!!
Oi que aixo del regateig es divertit???!!!jejeje Pero per molt barato que ho treiem, segur que igualment ens han pres el pèl!!!
Petons!
Sandra i Alex

Turkey

Turkey
Europa? Asia?