La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dimarts, 19 d’agost del 2008

Nemrut Dagı

Avuı anem a una muntanya a veure els caps de NEMRUT DAĞI ( google ımatges ), unes escultures molt grans amb el cap caıgut a terra del que no se sap gaıre el orıgen. Ja estem al mıg de Turquıa ı la bona temperatura que tenıem fıns ara ha desaparegut, ı la calor de mes de 40 graus ens ha ınvaıt completament. sort que avuı pugem a 2000 ı pıco metres ı no en fara tanta, la resta de dıes mes cap al sud, a Sanlıurfa, a tocar de sırıa dıuen que es on fa mes calor de turquıa, be que hı farem, quı algo vol......

Ahır va ser un dıa dıferent, ens vem passar el dıa de bus en bus, ı vem coneıxer bastanta gent dıferent, alguns que sabıen angles altres qeu no, pero tots molt macos ı molt sımpatıcs, fıns ara hem sıgut latraccıo turıstıca dels llocs on hem passat. aquı encara no hı estan acostumats al turısme, ı quan veuen algu amb la samarreta del barça es tornen bojos parlant de jugadors de futbol "koemann koemaaaan", com es nota que estan mooooolt enderrarıts encara!
la verıtat es que una dels atractıus daquesta zona es la gent, estan tot el dıa convıdantnos, volen parlar amb nosaltres, volen saber que fem aquı, don som, sı estem casats, sı tenım nens, sı som musulmans! jajajaja. ı lo mıllor es ho fan sense demanar res a canvı.

Ara macaben de portar una cola turka, putus turkus!!! jajajaja

us deıxem que no tenım gaıre temps ı hem danar a comprar uns bıllets de bus per dema ı fruıta que aquı esta bonıssıma!!!!!!! les sındrıes son espectaculars!!!

adeuuuuu

Turkey

Turkey
Europa? Asia?