La Ruta


Mostra Aventura Turca en un mapa més gran

dijous, 7 d’agost del 2008

Últims preparatius

Ahir, primer día de vacances, el vem dedicar única i exclusivament a acabar d'enllestir els últims detalls.


Tot viatge suposa una ruta pels diferents establiments del poble, eh que si? Doncs, m'acompanyeu?


Farmacia:

repelent d'insectes, fortasec, antibiòtics, ibuprofens, tirites ... El botiquí típic i clàssic recomanat per totes les guíes pot no tenir res a veure amb el que preparà una "farmacèutica".

Per defecte profesional tenim la capacitat de transformar un petit tall en la raó d'una potencial crisi tetànica. Upsss .... sí, haig de confesar que el nostre botiquí és d'allò més complert! Per tant, no patiu tornarem "sanos y salvos".


Super:

embotits al vuit, llaunes de tonyina, de caballa - en oli d'oliva, amb salsa de tomàquet -, barrretes energètiques, paper higiènic ....

Sí, si ... paper higiènic ... cert, no 'nem a la muntanya però diguem-ne que els turcs no hi estàn acostumats a aquestes coses. Sort de la lonely planet perque si no ja ens haguerem vist fent servir una jerra d'aigua comunitària com a única alternativa a tant preuat pergamino!!!


Joieria (de bisuteria, clar!):

pels que encara ho hagueu viatjat a l'est de Turquia, aquí teniu un detall per no passar per alt, especialment si aneu en parella. Sembla ser que la Turquia més rural i més autència és bastant escèptica en quant a les relacions sentimentals entre homes i dones. De manera que el tracte que rebreu serà diferent si esteu casats o no fins al punt d'haver de dormir en habitacions separades.

Com diu la dita: a grandes males grandes remedios . Qué millor que demostrar el nostre estat de "casats" que amb uns anells últim diseny!

Fins aviat colla!!!



PD: Partner, recuerda lo de las vidas paralelas .... uhuhuhuhuhuhuhu .......




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres! Sembla que per fi començarà de debò aquest viatge! Després de tants dies de preparatius, espero que Turquia estigui a l'alçada!
Veig que de gana no en passareu, i que deshidrats per descomposició no morireu (gràcies Fortasec!), o sigui que em quedo més tranquil·la (je, je).
A veure, no poseu l'excusa de Turquia per posar-vos un anell al dit... ja sabeu que només cal que feu dringar la copa amb la cullereta i feu els anuncis corresponents!
Que us ho passeu molt bé! I no penseu gaire en els que ens quedem a suportar la xafogor de la nostra terra: Visca Catalunya!

Montse MC

Nicaragua Sandinista! ha dit...

Rosa d'abril, morena de la serra, de montserrat, estel.....
il·lumineu la catalana terra, guie-nos cap al cel, guie-nos cap al cel.....

Ja m'he despedit de la Muntanya Sagrada, 18 dies sense veure les seves curves..... no se si podre resistir-ho! hauré d'aferrarme a les curves que trobi a Turquia!

Per xafogor la de Istanbul, que ja he mirat temperatures, i humitat, i bufffff...... es per pensar-s'ho!!

Apa, a partir de demà intentarem començar a fer el veritable DIARI DE VIATGE!!!

Turkey

Turkey
Europa? Asia?